U poslednje 2 godine, imali smo jako puno vesti o Miroslav Iliću, ali ni u malo lepom svetlu, jer ako ste pratili njegov privatni život, videćete da je proveo više vremena na sudu nego na bini gde mu je zapravo i mesto. Sve je bilo povezano sa time, što njegova bivša partnerka Mirjana sa početka 80 godina prošloga veka ga je tužila za priznavanje njenog sina Devbona za očinstvo. 

On je par puta se pojavljiovao na sudu, a cela trakavica je potrajala pune dve godine, jer Miroslav definitivno nije hteo da prizna njega na sina, a nije bio potreban nikakav DNK jer kada vidite mladića koji danas ima 28 godina, a koji živi i radi u Americi nije vam bio potreban nikakav DNK nalaz. Čak su isplivale i Mirjanine fotk u drugom stanju sa Miroslavom u zagrljaju, ali on definitivno nije hteo da prizn da je njegov otac. 

Međutim, da svemu dođe kraj, pokazuje i njena današnja objava na Fejsbuku koja glasi:”Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom.

Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuž0,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog drustva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak moze naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana” napisala je Antonovićka.

Preporučeno