Danas u nastavku ovog članka malo ćemo se pozabaviti sa domaćim zvezdama, koje su itekako se povukle sa scene u poslednje vreme. Neki od njih su krenuli nekim drugim poslovima kao što je Marija Šerifović koja je otvorila svoj Jut jub kanal, i to u doba pandemije korona virusa, i može se reći da joj itekako od ruke ide novi posao influensera.

Ona je totalno stvorena za ovu vrstu, i kamere je definitivno vole. Dok su drugi totalno batalili karijeru i posvetili se nekoj totlalno novoj profesiji, te su na primer postali glumci. Mi tako danas govorimo o super poznatoj srpskoj pevačici Bojani Stamenov, koja se pojavila pre 10 godina za pesmu Evrovizije, i kada je pokazala koliko je kapacitet ima od glasa. Odlično je predstavljala Srbiju na Evrosongu, a nakon toga je njena karijera krneula prema napred i ništa je nije moglo da zaustavi u njenom pohodu na vrh.

Također, ono što je krasi jeste i njena linija, koja je itekako pozamašna, i može se reći da je bilo čak i previše, ali je ona uvek govorila da je hedonista, i da jednostavno voli d ajede i da je ne interesuje nikakve dijete. Ali, njen poslednji status na Instagramu je pokazao da se ona bukvalno prepolovila i da sada izgleda puno mršavije. Evo šta je napisala ispod jedne najnovije slike.

“Pošto je jedan sveopšti hajp oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenata, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Rešila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam”, napisala je ona.

Preporučeno