Nekoliko smo puta imali priliku da pišemo na ovu temu, i uvek je bilo zanimljivo pratiti komentare na temu udavanja u strane zemlje, odlazak u nepoznato i trčanje za parama, i svakako papirima, koji su danas jako bitni. Mišljenja su podeljena, neko misli da je to sasvim u redu, i da se spašava živa glava dok imamo i onih drugih koji osuđuju takvu vrstu brakova.

Naravno, da je Bliski istok san svakoga, jer su tamo samo milijarderi i šeici, tako da se udavanje za nekoga takvog čini kao “pun pogodak”. Tako vam mi danas donosimo jednu priču koja je dolazi iz Bosne i Hercegovine. Jedna devojka iz Sarajaeva je bila te nesreće da naleti na takvog muškarca iz Saudijske Arabije koji je imalo puno žena, a ona se zaljubbila i to preko noći. Ona je mislila da će samo ona biti druga njegova žena, i to joj je nekako bilo i podnošljivo jer ga je mnogo volela, ali istina je bila više nego porazna za nnju.

Ovaj je čovek bio sa preko 20 žena u brkau, što nije nikako mala brojka, a ovaj muškarac je neke svstavao u prve, neke u druge i neke u trće žene, znači redao ih je po nekom svom rejtingu. Međutim, nju je mnogo povredio jer se osećala kao njegova rodbina i vlasništvo, imala je osećaj da je došla u harem i da će prodavati svoje telo.

Ali, on je sa ostalih 11 žena imao decu, tako da se svakoj morao da posveti na određeno vreme, a prolazilo je i po 2 nedelje da ne spava sa njom. Koje je vaše mišljenje o ovome načinu života?

Preporučeno