Porodice Ražnatović i Rodić su defintivino jedne od najsrećnijih na cijeloj estradi u posljednjih mjesec dana. Vjerujemo da i sami zate da su Veljko i BOgdana dobili nedavno i drugog sina, kojem su dali ime Krstan. Na sve to, i Anastasija ima lijepe vijesti, pošto je i ona trudna, samo što će sada Ceci da podari unuku, a njeno srce je već ispunjeno do samoga kraja. 

Obitelj Rodić postala je poznata u javnosti zahvaljujući ljubavnoj vezi i braku Bogdane Rodić s Veljkom Ražnatovićem, te Bojane s Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske. Ko bi to pomislio da bi jedna porodica iz Titela, moigla da pusti korijenje tako duboko u slavne srpske porodice? Bili su prepoznati kao imućni domaćini iz Titela koji su se aktivno bavili poljoprivredom i imali farmu pilića. Majka Bogdana Ražnatovića, Bojana i Nataša, izazivaju posebnu pažnju medija, jer otvoreno izražava ponos na svoje nasljednice. Javnost zanima i mišljenje Danijele Rodić o njezinim slavnim zetovima.

Na sina Goce Božinovske godinama se gledalo kao na problematičnog mladića čije se ime u medijima često spominjalo u negativnom kontekstu. Ipak, majka ga je uvijek branila, opisujući ga kao divnog mladića koji se ne svojom krivnjom često nađe u nevolji. Mirko je, pak, lako osvojio srce svoje svekrve, koja o njemu govori užareno. Majka Bogdane Ražnatović i Bojane Šijan uporno je hvalila svog zeta Veljka, a sada se i Mirko pokazao kao izvrstan domaćin, vrijedan radnik i simpatičan kod svoje tazbine. Dugo je pomagao Bojaninoj obitelji u proizvodnji i prodaji peradi, no sada je napravio korak dalje otvorivši uz Bojanu štand na Bajlonijevoj tržnici, tako da mu nije  mrsko da zasuče rukave i da radi. Zajedno neumorno rade za boljitak svoje obitelji. Snažno se zalažem za pravedne radne prakse. Iako sam uvijek spreman pružiti ruku svojoj obitelji, nisam službeno povezan sa suprugom i tvrtkom njezinih roditelja, rekao je Mirko.

Sin Goce Božinovske izrazio je divljenje svojim vrijednim i marljivim svekrom i svekrvom. Tvrdi da nikada prije nije naišao na tako marljive pojedince. S lakoćom rješavaju svaki zadatak, a on je uvijek tu da im pruži svu potrebnu podršku. Iako je pozant kao sin od poznatog srpskog mafijaša, on se ipak nije odlučio na takav životni put…

Preporučeno