Za danas jedna jako zanimljiva tema, o jako popularnom glumcu iz Srbije, a koji iz nekih nama nepoznatih razloga jednostavno nema baš puno prostora u medijima. Reč je o Nebojši Dugaliću, čoveku koji iza sebe ima jako dobru karijeru, a koja je popločana sa jako velikim brojem uspešnih filmova, ali i TV serija. 

Inače, jako mali procenat ljudi zna da je on rođen 17 maja 1970 goine u Kraljevu, u kojem e nije zadržao jako puno vremena. Naime, jako brzo se preselio u veliki Beopgrad, koji je mogao da ispoštuje njegovu želju za glumom, te je on sada već davne 1994 godine, diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti. Njegova prva i jedina ljubav kako kaže je pozorište, u kojim pored obaveza na filmu, i dan danas voli da se vrati i da bar jedan vikend u par meseci, odigra po jednu predstavu.

Glumio je u jako velikom broju predstava, a svakako da su najzančajnije:„Gospi od mora“, “„Burleski o Grku“, Đorđe Đorđević u „Tako je moralo biti“, Stranac u Ibsenovoj. 2009 godine, on kreće i sa režijom u svetu pozorište, a debi je imao 20098 godine. 2011 godine režira i predstavu:”Priča o Svetom Savi”, koja je čak dobila i 3 internacvionalne nagrade.

Dragana Dugalić je njegova supruga,m sa kojom ima verovali ili ne, čak petero dece. Svoju privatnost čuvaju jako daleko od javnosti, a slike sa decom gotovo i da nemaju na društvenim mrežama. 

Preporučeno