Marija Bulat, supruga muzičara Marka Bulata, već duže vreme je u teškoj borbi sa teškim zdravstvenim stanjem. Nedavno je podijelila sliku iz vremena provedenog u bolnici, što je izazvalo zabrinutost među njenim pratiocima i voljenima. U nedavnom intervjuu Marko Bulat, suprug Marije Bulat i folk pevač, govorio je o trenutnom zdravstvenom stanju svoje supruge. Prema Markovim rečima, Marija trenutno ima problema sa kičmom i ima tri odvojene pukotine na pršljenovima.

 

 

Važno je napomenuti da se Marija bori i sa hroničnom anemijom i redovno se liječi zbog svog stanja. Uprkos ovim zdravstvenim izazovima, Marija je našla veliku podršku u svom suprugu, koji je stao uz nju tokom nedavnog događaja na kojem je javno govorila o svojim trenutnim borbama. Situacija je postajala sve zamršenija dok smo bili na moru, a tek kada smo stigli u Beograd i uradili magnetnu rezonancu, otkrili smo razmjere oštećenja: tri preloma kičme, skoliozu, kifozu i niz drugih potencijala. bolesti kičme. Operacija je krajnje sredstvo, tako da sam išla na terapijske sesije svaki dan cijeli dan. Iako su ove sesije i skupe i bolne i zahtijevaju odmor, izuzetno sam zahvalan što mogu hodati. Međutim, oporavak je proces koji zahtijeva strpljenje. Marija je istakla značaj podrške koju je dobila od Marka i njegove porodice, priznavši da bez njih ne bi mogla da prebrodi svoju nepokretnost. Osjećala se prinuđenom da javno izrazi svoju zahvalnost i podijeli svoju priču s drugima koji možda imaju slične probleme.

 

 

Marija je detaljno ispričala i svoju reakciju kada je otkrila da je zadobila tri preloma. Istraga koja je u toku sugerira da nedostatak određenog vitamina može biti uzrok problema. Iako situacija da pukne sama od sebe nije idealna, postoji nada da će sve ispasti u redu. Na pitanje o njenom pristupu rješavanju situacije, Marija priznaje da to nije jednostavno. Tokom intervjua, Marija je izrazila zahvalnost na pomoći supruga, priznavši da bez njega ništa ne bi mogla, iako je on trenutno frustriran njome. Spomenula je da on zna kako da je nagovori da dobije šećer i druge stvari. Marija je nastavila da razgovara o tome kako je situacija najteža za njenu majku, a čini se da njena deca nisu toliko pogođena. Uprkos preprekama sa kojima se suočava, Marija ostaje optimistična i vjeruje da će na kraju sve uspjeti. Bori se, moli i održava pozitivan stav, navodeći da je, čak i ako završi u invalidskim kolicima, bitno da drži visoko podignutu glavu. Intervju je dostupan u tekstu, a tu je i video sa više detalja.

 

 

Preporučeno