– Marija Šerifović je ovih dana poprilično zaposlena žena, jer je u toku njena regionalna turneja “Dolazi ljubav”. Posljednji nastup koji je imala bio je u Podgorici, a sljedeći je u Tuzli. Za vrijeme njenih nastupa, sin je sa bakom Vericom, te dadiljom koja se brine o mališanu. 

  • Kao jedna od najcjenjenijih pop pjevačica na ovom području, svoj je cijenjeni položaj zadržala godinama, što dokazuje ogromna potražnja za ulaznicama za njezinu turneju koja je u tijeku. Marija Šerifović ponovno je osvojila publiku svojim nezaboravnim nastupom u Podgorici. Istini za volju, svoj je nastup zaključila iskrenim govorom koji je duboko dirnuo publiku. No, Šerifović nije mogla suzdržati emocije kada je govorila o svojim nasljednicima, što je izazvalo burne reakcije okupljenih.

Imam zahtjev za sve nas da razmotrimo. Sadašnje doba nedvojbeno je izazovno i ključno je da aktivno težimo biti primjerom ljubaznosti i moralne izvrsnosti u svim aspektima naših života. Bilo kao pojedinci, kolege, članovi zajednice ili vođe, svjesno se potrudimo utjeloviti te kvalitete. Možda sumnjate u svrhu ovog apela, ali objašnjenje je jednostavno: naše postojanje na ovoj planeti je prolazno i ​​sve što susretnemo na kraju će nestati. Marijina žarka predanost samousavršavanju bila je opipljiva dok je izražavala svoje emocije s velikim intenzitetom.

Njezine su se težnje protezale dalje od toga da bude bolja prijateljica i šefica; također je namjeravala napredovati kao kći, a sada i kao majka. Publika je odgovorila gromoglasnim pljeskom, odajući priznanje i diveći se njezinoj nepokolebljivoj predanosti. U svojim završnim riječima pjevačica je istaknula važnost ostavljanja trajnog traga djelima dobrote i velikodušnosti. Marija Šerifović već je više puta izrazila želju za roditeljstvom. Tijekom nedavnog pojavljivanja na televiziji, naglasila je duboko osobnu prirodu te čežnje i opsežnu pripremu koja je uključena. Nadalje, otkrila je kako je već odabrala ime za svoje buduće dijete, iako se odlučila da ga zasad ne otkrije. Na proslavi 20. godišnjice svog debitantskog albuma, na Instagramu je odala počast “Sherifoviću Junioru”, što je dovelo do nagađanja i uzbuđenja oko potencijalne najave njezinog putovanja u roditeljstvo.

Rođena 14. studenog 1984. u Kragujevcu, Srbija, Marija Šerifović vrlo je hvaljena pop pjevačica. Nosi tu čast kao jedina srpska pobjednica na natjecanju za pjesmu Eurovizije, a izvanredne glazbene sposobnosti naslijedila je od svoje majke, Verice Šerifović, cijenjene folk pjevačice. U svoju glazbenu odiseju Marija je krenula 2003. godine izdavanjem debitantskog albuma “Naj, najbolji”. Ova izvanredna kolekcija predstavljala je 8 senzacionalnih pjesama, trenutno proširujući njezin glazbeni katalog. Sljedeća godina pokazala se značajnom pobjedom za Mariju jer je osvojila prvo mjesto na festivalu u Budvi sa svojom himnom koja ulijeva strahopoštovanje, “Boli do ludila”. Godine 2005. sudjelovala je na Beoviziji i sa svojom zadivljujućom pjesmom “Ponuda” osvojila zapaženo sedmo mjesto.

Osim toga, pobijedila je na Radio festivalu sa svojom očaravajućom pjesmom “U tjedna”. Naredna godina, 2006., obilježila je izlazak njezinog drugog albuma, “Bez ljubavi”, koji je predstavio niz senzacionalnih hitova koji su se vinuli na vrhove ljestvica. Ipak, godina koja je uslijedila donijela je duboku transformaciju u njezinoj karijeri kao nikada prije. U veličanstvenom prikazu talenta, Marija je osvojila publiku na svom dugo očekivanom debitantskom koncertu u renomiranom Sava centru 21. veljače. Nakon ovog izvanrednog nastupa, ostvarila je veliku pobjedu na Beoviziji 8. ožujka sa svojom iskrenom pjesmom “Molitva”.

Vrhunac njezina uspjeha dogodio se 12. svibnja, kada je Srbiji osigurala prvi trijumf u povijesti kao neovisne države na natjecanju za pjesmu Eurovizije. Duboki dojam njezine trijumfalne balade, “Prayer”, nastavlja odjekivati ​​među gledateljima Eurovizije, univerzalno priznate kao jedna od najneobičnijih balada ikada prikazanih na ovom prestižnom natjecanju. Marijina karijera doživjela je značajan zaokret 2015. godine kada je predstavila svoj debitantski singl “Pametna i luda”. Ovo izdanje uslijedilo je nakon njezina albuma Brave iz 2014., izvanredne kompilacije zadivljujućih pop pjesama. Nakon ovog trijumfa, Marija je nastavila nizati hitove na vrhu top lista, uključujući “Sam i nervozan”, “Dio prošlosti”, “To nije ljubav” i “11”. Nadovezujući se na svoja postignuća, Marija je nedavno predstavila svoj najnoviji album “Dolazi ljubav” na kojem se nalaze iznimne pjesme poput “Pola srca” i “Drugacija”.

  • Osim što je članica žirija u natjecanju “Zvezde Granda”, specijalizirala se i u svom poslu. Njezina izvanredna postignuća uključuju rasprodanu prestižnu dvoranu “Sava centar” šest uzastopnih puta, što je podvig bez premca nijednoj drugoj pjevačici. U svojim nadolazećim pothvatima, ona gaji uzbudljive ambicije za veliku koncertnu turneju pod nazivom “Dolazi ljubav”, koja započinje prekrasnim nastupom u Areni Zagreb u ožujku. Marija je neizmjerno ponosna što je prva otvoreno LGBT pjevačica iz Srbije, zapaženo postignuće u karijeri. Iako je u prošlosti postigla brojne prekretnice, njezina krajnja težnja bila je iskusiti radost postati majka.

Preporučeno