Društevene mreže su danas postale veliki problem za sve moguće generacije. Romansa jedne devojke, koja se na Tik Toku predstavljala kao Ebi, sa jedim muškarcem kojeg je upozanala na društvenim mrežama i sa njim otputovala u Meksiko, nije baš završila slavno. Ona je napisala kako se zaljubila u jednog momka kojeg je tek upoznala, a posle nekoliko dana ponudio joj je putovanje.

Prvo ga je pitala da li je siguran da zaista želi da putuje sa devojkom koju ne poznaje toliko dugo, ali onda je pristala, pa su skupa otišli u Meksiko na sedam dana. Kako je rekla tamo im je sve bilo lepo, imajući u vidu objave na društvenim mrežama, romantične slike i snimke na kojima se moglo videti da uživaju. Sve je izgledalo kao jedna savršena ljubavna priča koja će da traje, ali se ispostavilo da je devojka bila žrtva njegove prevare i da je samo želeo da je iskoristi i da se zabavi sa njom.

“Hvala ti što si došla, ali ovo neće uspeti”, navodono je prema njenim rečima, rekao mladić sa kojim je bila u Meksiku pre nego što ju je ostavio, prenose mediji Dejli star. Ova je njena objava pregledana više od 13 miliona puta i mnogi njeni pratitelji bili su šokirani i užasnuti što veza nije uspela. “Čekaj, pa slike su tako slatke, sve je izgledalo super. Iznenađen sam i uznemiren”, glasi jedan od komentara.

@abgag1111

#greenscreen starred in a real life rom com🤡🤡🤡 #truestory #foryou #fyp #greenscreen #disco

♬ All Eyes On Me – Bo Burnham

Dok je bilo i onih drugih koji du dodali, da je mladić, ako ništa drugo bio iskren prema njoj. Zatim je ona u jednom od komentara objasnila da je sa dotičnim muškarcem uprkos svemu ostala u prijateljskim odnosima, da među njima nema mržnje i da nema potrebe za bilo kakvim zlim radnjama i komentarima. Koje je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.

Preporučeno