U medijima je rano jutros odjeknula vijest da će  Miloš Biković, poznati glumac  uskoro postati otac. Prema izvještajima, glumac je Ivanu Malić prije nekoliko mjeseci predstavio kao svoju partnericu. Malić, koja radi kao advokat, navodno je već nekoliko mjeseci presrećana. Par se složio da tu vijest zadrže za sebe,tako da su krili i od  svojih porodica.

 

 

 

Vjeruje se da je razlog za ovu tajnovitost praznovjerje, kao i želja da se izbjegne medijska pažnja. Ljubavni par, koji će vjerovatno uskoro dogovoriti vjenčanje, odmah je podijelio vijest sa svojim najmilijima nakon što su dobili potvrdu da trudnoća dobro napreduje. Kako se navodi, Miloševa majka i brat, iguman Mihajlo Biković, posebno su oduševljeni vestima. Očekuje se da će i glumac i advokatica napraviti važne aranžmane u pripremi za prinovu u svojoj porodici u narednih šest mjeseci.

 

 

 

Očinstvo je važan aspekt u životu poznatog glumca  Miloša Bikovića, a poznato je da je  želju da postane roditelj izrazio je u više navrata i gledao je kako njegovi drugovi iz razreda, sa kojima je i dalje blizak, osnivaju sopstvene porodice. Uprkos svom radu u zemlji i inostranstvu, nije uspeo da nađe stalnog partnera. Međutim, njegov život se neočekivano promenio kada je Ivana ušla u sliku. Ispostavilo se da dijele mnoge sličnosti i da se odlično slažu. Sada čekaju dijete, ali tek treba da saznaju pol bebe. Vest o skorom očinstvu Miloša Bikovića kruži raznim internet portalima, a njegovi fanovi i simpatizeri šalju čestitke i dobre želje srećnom paru. Ni jedan ni drugi nisu dali javnu izjavu povodom vijesti.

 

 

Preporučeno