Nedavno je održano djevojačko veče povodom udaje  Maše Memedović, te smo saznali da je  bilo divlje i nezaboravno, ostavivši na nju trajni utisak. Uspomene na tu subotu ostaće joj do kraja života, jer je donela hrabru odluku da stane na “ludi kamen”. Maša je na privatnom vjenčanju, kojem je prisustvovala odabrana grupa bliskih osoba, izgledala kraljevski.

 

 

Iako Maša svoj lični život radije drži skromnim i povjerljivim, neki događaji su previše značajni da bi ostali neprimijećeni. Na Instagramu je nedavno podijelila nekoliko objava na kojima se nalazi njena zadivljujuća vjenčanica, koja je imala otvorena ramena i blago dubok dekolte koji ju je savršeno upotpunio. Ozarena lepotica rekla je “da” svom izabranom partneru, reditelju i scenaristi Bogosavu Apostoloviću. Ruku pod ruku, mladenci su napustili crkvu srećni i nasmejani, zvanično muž i žena. Oni su proslavili tu priliku sa svojim gostima, uz živu muziku u pozadini. Evidentno je da je mlada potpuno spremna za nezaboravno slavlje koje će nesumnjivo potrajati do ranih jutarnjih sati i dalje. Tokom svadbe, Mašina majka Mirjana bila je jednako oduševljena kao i mladenci i plesala je i pevala uz ostale goste. Iako je bila bivša supruga renomiranog televizijskog voditelja, izgledala je zapanjujuće na vjenčanju svoje kćeri.

 

 

Za ovaj događaj Mirjana je odjenula haljinu do koljena u dubokoj nijansi cvekle i uparila je sa bež visokim potpeticama kako bi upotpunila svoj ansambl. Čini se da se i Mašina majka ovoga puta odlično snašla u stiliziranju. Može se samo zamisliti kakva je reakcija Mirjaninog bivšeg supruga kada ju je ugledao u ovoj elegantnoj odeći. Inače, Jovan Memedović je mladu poklonio budućem mužu.

 

 

Preporučeno