Danas pišemo o jednoj jako tužnoj priči majke iz Hondurasa, čiji je ćerka blokirala, pričirila sa internetom i izazvala lavinu rekacija, komentara i osuda prema ćerki. Naime, nesrećna žena je otišla u servis mobilnih telefona misleći d ajoj je telefon u kvaru jer uprkos bezbroj pokušaja nije mgola da dobije svoje dete.

@enmanuel___20

Prt1 😢

♬ sonido original – 𝐸𝓃𝓂𝒶𝓃𝓊𝑒𝓁

Jedan je radnik pogledao i ustaniov da je telefon sasvim u redu i da je u dobrom stanju, i da je vlasnik pozvanog broja, odnosno njena ćerka, blokirala majčin broj i onemogućila joj da šalje poruke i upućuje pozive. Kao izgovor da majci ne slomi srce, službenica ju je zamolila da sačeka napolju a seviser je potvrdio svoju teoriju pozivajući okrutnu ćerku sa drugog mobilnog telefona. “Hteo sam da znam da li ste u poslednje vreme komunicirali sa svojom majkom. Mi smo tehničari ovde u tržnom centru i vaša majka je došla ovde u servis da joj pomognemo da rešimo problem s telefonom, ali vi ste blokirali broj. Samo sam hteo da kažem da ako možete da je kontaktirate da rešite problem, jer je veoma zabrinuta” rekao je ovako serviser bezobraznoj ćerki.

Dok se gospođa koja je bila sa druge strane slušalice se hladno zahvalila i rekla da će da pokuša kasnije da pozove majke. Nakon što je rešio problem, muškarac je zabrinutoj majci vratio telefon i obavestio je da joj ništa ne duguje. Međutim, uprkos svemu, majka je napustila prostoriju tehničke službe misleći da je telefon popravljen, ne znajući šta se zapravo dogodilo. Ovaj incident je izazvao stotine reakcija korisnika interneta koji nisu oklevali da kritikuju ćerkine postupke.

Preporučeno