Kada je odnos između očeva i ćerki predstavlja nešto posebno, naročito kada je u pitanju dan venćčanja njihovi mezimica kada očevi ne žele ništa drugo nego da budu deo proslave i da daju blagosov ćerki i njenom budućem suprugu. Na društvenim mrežama Instagramu je trenutno viralan najnoviji snimak koji prikazuje kako mlada odaje počast svom pokojnom ocu tako što je deo njegovo pisma izvezen na njenog svadbenoj legengi, odnosno haljini koju nose Indijke na dan venčanja.

Naime, 27. godišnja Suvanaj koja se udala za Amana Karla u tvrđavi Khimsar u Radžastanu, potrudila se da njen otac bude prisutan na njenom najradosnijem danu, makar i duhom. Na njenom prelepom velu ispisana je poruka očevim rukopisom, u kojoj je pisalo “Od mog srca do tvoga”.  Video na Instagramu podelio administrator stranice “WedMeGood”. “Da li biste nam verovali ako vam kažemo da je ova mlada dobila veo izvezenim delom iskrenog pisma njenog tate”, stoji u opisu snimka.

Novopečena mlada je potom objasnila šta se dogodilo i kako je došla na ovu ideju. “Za moj rođendan prošle godine, tata mi je napisao pismo. Pažljivo ga je izradio sa najvećom iskrenošću i ljubavlju u pokušaju da mi prenese šta mu značim. Napor koji je uložio nema granice. Odabrao je da napiše isto pismo plavim i crnim mastilom dajući toliko razmišljanja o tome šta bih više volela. Zaista sam želela da osetim njegovo prisustvo na venčanju, na način za koji uvek mogu da se držim, baš kao i njegovo pismo” rekla je Suvanja. 

“Video je postao viralan i do sada ima više hiljada “lajkova” kao i pregršt komentara. “Iskren vez, iz sveg srca”, “Tako lepa mlada bez ikakvog nakita. Postavljanje novog trenda” samo su neki od komentara. 

Video pogledajte ovde.

Preporučeno