Džodrdž Kluni je definitivno najpoznatiji glumac na svetu, koji je u godinama, a koji još uvek nije stao na ludi kamen. U poslednje vreme, sve veći broj muškaraca, ne samo u svetu šou biznisa, nego i kod običnih ljudi, trend ej postao da se jako kasno ženi, a neki bogami i totalno prekrdaše i nikako se ne ožene. 

Naime, takva su vremena, jednostavno došla. a taj trend su polako počele da preuzimju i same žene. Jednostavno, danas svako želi da ima svoj mir, i da odlučuje sam o svojoj sudbini a ako se šta popravi na emotivnom planu, dobro i jeste. Mima Karadžić je itekako poznati crnogorski glumac, koji je celi život odolevao lepoticama, i jednostavno je “odbijao” da stane pred matičara. 

Doduše imao je par pokušaja, ali jednostvno tvrdoglavi crnogorac definitivno nije hteo da stane na ludi kamen. Međutim, malo ljudi zna, d aje jučer bilo tačno 30 godina, kako se Mima Karadžić sada već davne 1992 godine oženio sa kolegicom Sunčicom Đurić. Hajdana Baletić je bila kuma, dok je kum, bio poznati crnogorski glumac Žarko Laušević. Mima se ne voli sećati ovog perioda, jer su u braku proveli tek par meseci, a Sunčica nikad anije uspela da postane slavna glumica, međutim, internet je čudo, tako da dokazi postoje i dan danas. 

Preporučeno