Za danas jedna pomalo opuštajuća tema, koja je kao takva uvek jako dobro sošla, ali na žalost ona se završava na jako tragičan način. kao što i sami možete da vidite po našem današnjem naslovu, mi govorimo o delfinima, koji su definitivno jako simpatične i umiljate životinje, a mnogi filmovi su rađeni upravo po n jima.

Da su jako inteligentnni, pokazuju i veliki vodeni cirkusi, a dvoljno je da samo pogledate i dečiji film “Fliper”, koji će vam zorno pokazati koliko su oni zapravo i inteligentni. U jatima se znaju boriti protiv ajkula spašavajući jednog od njih, a naša današnja priča nam zorno pokazuje da niko ne voli zarobljeništvo, pa čak ni same životinje.

Mi tako danas govorimo o njegovom bliskom rođaku, kit ubica, koji je napravio pravi haos u vodenom parku u San Dijegu u Americi, Naime, u uvežbanoj predstavi njegov učitelj, seda njemu na leđa i bezbrižno plivaju, da bi u jednom trrenutku kit ga uzeo za nogu, i odvukao u velike dubine samoga bazena. Ostale kolege su počele da lupaju po ivici bazena, ne bi li ga spasle, a onda je kit odlučio da ga pusti i trener je sa ranjenom nogom uspeo da ispliva iz samoga bazena. Komentari po društvenim mrežama su uglavnom složni, svi govore da se nasilje nad životinjama ovakve vrste pod hitno trebaju da ukinu. Sirote životinje žele slobodu, ane vrstu zatvora poput ove. Celi video pogledajte u nastavku ovde.

Preporučeno