Svakako da su venčanja širom sveta, definitivno kruna uvek jedne ljubavi, i svakako najlepši dan koji se može desiti mladom ili bračnom paru. Međutim, svedosi smo togaa, da kada pogledamo sve to na ruštvenim mrežama, da imamo i neka venčanja koja krenu nizbrdo, pa se na njima znaju desiti i tuče, razni ekcesi, ali i neke stvari zbog kojih svakako mora daa reaguje i sama policija.

Na balkanu itekako imamo jako različitih i neugodnih scena, koje ako se snime i puuste u eter, postanu viralne za tili čas. Mi se daanas baziramo na Afriku, gde se u gani desilo jedno venčanje, o kojem se priča skoro celu proteklu nedelju. Naime, stali su pred matičara, a onda je nastao haos, jer je mladoženja saznao u tom trenutku da ga je buduća supruga prevarila pre samo par dana.

Naime, ona ga je samo dan pre venčanja, prevarila sa bivšim dečkom, a na snimku koji jp ostao viralan od odlazi od oltara dok je ona pala na zemlju i vuče ga za nogavicu da je ne ostavi na cedilu. Inače, nemila scena se odvijala na ulici u prigradskom gradu Kasoi u Gani. ” Razočaranog muškarca su pojedini svatovi pokušali da odgovore od toga da okrene leđa mladi, međutim, on je ostao pri svom.

Mlada je, s druge strane, na sve načine pokušavala da privoli svog dragog da joj oprosti, ponavljajući kako voli samo njega. Molila je nesuđenog partnera da joj oprosti i da joj još jednu šansu”, kazao je izvor koji je bio na samom venčanju.

Preporučeno