Verujemo da nema osobe na Balkanu, koja do sada nije čula za doktoricu Dariju Kisić, Tepalčević, Ona se pojavila početkom 2020 godine, kada je krenula pandemija korona virusa, i kkada je ona zajedno sa branislav Nestorovićem vodila krizni štab u Srbiji, Na toj poziciji je ostala punih godinu dana, a nakon toga se vratial na svoj posao, da bi u poslednjih godinu danaa obnašala i ministarsku dužnost u Vladi Srbije.

Mnogi su je tada prozivali i ljubomorisali na nju, zamerili su joj što je žena iz Bosne u kriznom štabu, zamerili su joj na frizuru i fizički izgled, a mnogi su zaturali nos i u njenu privatnost. Međtim, Darija u tim danima nije imala čak ni svoj profil na društvenim mrežama, a tek ga ima u poslednjih 6 meseci.

Sa 11 godina, sa roditeljima dolazi u Srbiju, a rođena je u Bosni i Hercegovini 1975 godine. Mnogi uopšte ne znaju kako je izgledaala Darija Kisić za vreme dok nije uradila na sebi silne korekcije, pre svega na licu, a sada je na društvenim mrežama osvanula i jedna takva fotka. “Mirise detinjstva i rane mladosti nosim iz tih krajeva. Što se Trebinja tiče i delova zemlje koji pripadaju Bosni… Ti ljudi tamo su pretrpeli težak period, ali ako pogledamo u prošlost, mnogobrojni pokazatelji ukazuju na srpske korene na tom podneblju.”, izjavila je ona nedavno.

Preporučeno