Mi se u nastavku današnjeg članka bavimo sa jednom jako zanimlljivom pričom, koja će vas sigurno naježiti, jer scenarij ove priče je više nego morbidan. Svakako da je tema današnjeg članka prijateljstvo, koje je itekako bitno za svaku osobu na svetu. Naime, jako često puta smo do sada mogli da čujemo priču kako neko ima 20 i više prijatelja, a to je faktički nemoguće. 

Najbolji test da saznate ko vam je prijatelj, jeste period kada upadnete u nevolje, tada će svi da ispare, a ostaće jedan ili dva koji će vam hteti da pomognu, a to su u stvari pravi prijatelji. Šta je to prijateljstvo, mi ćemo vam pokazati u nastavku današnjeg članka, kada je jedan par prijatelja koji se zna od malih nogu, imao jako veliku i čvrstu sponu, a svugde su išli zajedno. 

Ono što je specifično za njih dvojicu je to, da su od 14 godine života bili veliki zaljubljenici u motore. Bili su članovi i moto kluba u Notingemu, a zajjedno su prošli preko 1.000 motorijada do svoje 31 godine života. Međutim, majkl Hačins je jedan dan doživeo srčani udar, te je preminuo, a na njegovoj sahrani se pojavilo preko 2.000 osoba što prijatelja, što prijatelja motorista. 

Na kraju su došli do njegove majke, te su imali jedan čudan zahvat, a to je da su imali međusobni dogovor, da ako jedan umre, na dan sahrane da ga provoza na motoru jedan krug. Majka je jedva pristala na ovo, ali su oni ipak to uradili, i Majkla povezli poslednji puta na motoru.

Preporučeno