O Zlatanu Ibrahimoviću bi se definitivno mogli napisati romani, jednostavno njega ili volite ili ne volite. Svima je bilo jasno koliko je neprikosnoven, kada je pre par dana na teren u proslavi nove titule Milana izašao sa bocom šampanjca i sa tompusom u ustima. Jednostavno, samo on to može uraditi i definitivno niko mu ništa ne sme uraditi po tom pitanju. 

Čovek je to koji je od samog dna došao do vrha. Sin bosšnjaka i hrvatice je kao dete došao u Švedsku, gde je svoju karijeru počeo u Malmeu, a onda je usledio transfer u Ajaks, te je ostalo apsolutno sve istorija. Igrao za najveće španske, italijanske i francuske klubove, a čak je pre par godina nastupao i za LA Galaksi iz Los Annđelesa. 

Kada su svi očekivali da će se tad ap povući iz fudbala, on je potppisao za Milan, a kada je rekao želi titulom da završi karijeru, niko mu nije verovao, a to se na kraju i obistinilo. Njegova supruga je poznata kao Švedska Pamela Andersona, a starija je od njega punih 11 godina ,a trenutno gazi šestu deceniju. Rosila mu je i dva sina, a koliko god Zlatan bio dominantan, uvek se ona pita za ztaddnju reč, jer je pre dolaska u Milan, trebao potpisati za Bolonju, ali je ona na kraju ipak rekla Milan. 

Njeno ime je Helena Seger, a kada su se upoznali na parkingu,. on ju je zagradio svojim ferarijem, imao je veliki nos i zlatni sat, te se jako izgalamaila na njega. Danas ima 51 godinu..

Preporučeno