Ponata pevačica Lepa Lukić je oduvek bila omiljena među publikom svih generacija, ali ne smao bog svojih pesama već i zbog neverovatnog smisla za humor. Mnogo mlađe koleginice mogu samo da joj zavide na energiji i šarmu kojim ona pleni, a otkrila je u čemu je zapravo tajna.

Jednom prilikom je pevačica otvoreno rekla kako se nikad nije trudila da održi mladalački duh, da ne postoji recept za to. Dodala je da ne spava mnogo, da mnogo hofa i da čak sad traži društvo jer neće da samuje, jednostavno ne voli samoću. “Volim kada sam u društvu. Idem da se družim sa mladima, šta da radim ja kod kuće u četiri zida, nemam ni decu ni unučiće da se savijam oko njih, imam samo mačku u kući “, ispričala je Lepa Lukić. U njenog velikoj želji da traje i širi pozitivne vibracije svakako uspeva, te ne čudi što je rado viđena u emisijama i među mlađom populacijom kolega koji joj izuzetno prijaju.

“Hoću da trajem, hoću jednostavno izazove. Ja ne idem da radim ono što rade starlete tamo, mene uzimaju zbog gledanosti. Uzimaju me kao ime, pa što da ne idem kada me svuda zovu”, rekla je pevačica. Da podsetimo, Lepa Lukić je pre samo dve sedmice proslavila svoj 82. rođendan, a na vedrom duhu koji i danas poseduje zavide joj mnogi. Ne krije da je takva bila i kao devojka, te ne čudi što je bila miljenica jačeg spola.

“Normalno je da su mi se udvarali kada sam bila mlada, pa nisu me sigurno zaobilazili. Ja nisam mogla da se odbranim od muškaraca! Na svakakve načine su mi prilazili, pa kao i danas ovim mladim devojkama, a ja sam samo birala ovog hoću, a ovog neću”, otkrila je pevačica.

 

Preporučeno