Modni sukob Katarine Grujić i Lidije Vukićević izazvao je pometnju na društvenim mrežama. Uprkos značajnom razmaku u godinama od trideset godina između njih, obe žene su viđene kako poziraju na plaži noseći isti upečatljiv komad odeće – pletenu haljinu. Ova modna odluka izazvala je debatu među onlajn korisnicima ko je bolje nosio haljinu.

 

 

Haljina o kojoj je riječ je vrlo primamljiva pletena haljina za plažu koja besprijekorno naglašava figuru nositelja. Ovaj odvažni odjevni predmet, koji se nosi “preko kupaćeg kostima”, dodaje dašak modernosti i atraktivnosti nečijem izgledu na plaži. Katarina Grujić podelila je fotografiju na kojoj je u pomenutoj haljini, a broj lajkova i komentara se ubrzano povećava. Haljina je predivno pokazivala njenu vitku figuru, pokupivši brojne komplimente za njen izgled. Njen modni izbor privukao je pažnju i oduševljenje publike na društvenim mrežama. Nedelju dana ranije istu haljinu nosila je i tri decenije starija glumica Lidija Vukićević, ali podjednako zadivljujuća.

 

 

U svojim sedamdesetim Lidija je bez muke pokazala ovaj odvažni modni komad, dokazujući da godine nisu prepreka da budete sa stilom i privlačni na plaži. Njena samouvjerenost i osjećaj za stil izazvali su pohvale i divljenje, a njene fotografije u haljini privukle su pažnju javnosti. Modni sukob Katarine Grujić i Lidije Vukićević izazvao je brojne komentare, a mnogi su izrazili veliko divljenje Lidiji. Uprkos razlici u godinama, Lidija po svom besprekornom izgledu ni po čemu nije inferiorna od Kače.

Njeno samopouzdanje i stil bili su posebno cijenjeni, a mnogi su istakli da izgleda apsolutno zanosno i moderno u svojoj sedmoj deceniji. Ovo modno sučeljavanje pokazuje da ljepota nadilazi godine i da se izgleda fantastično može postići u bilo kojoj fazi života.

 

 

Preporučeno