Kada govorimo o Viki MIljković, definitivno ne možemo a da ne spomenemo se njene cvelike hitove zbog kojih je i postala ovo što je ona danas. “Mahinalno” je definitivno pesma koja ju je lansirala na estradno nebo, i sa kojom je definitivno napravila jako dobar posao. Svoje slobodno vreme koristi tako što je stalni učesnik Zvezdi Granda, a tamo sa svojim kolegicama svake sezone napravi po bar tri ili više dobrih pevača.

Ona sa suprugoM Draganom ima i sina Andreja, koji im je sve na svetu, pogotovo od trenutka kada je imao 6 godina i kada je bio jako bolestan. Uspeli su to sve da prebrode, a on je danas veliki dečak koji trenira tenisi i koji je velika nada TK Partizan iz Beograda. Taške ima i ćerku Jelenu iz prvoga braka a koja živi dalekom te se ne viđa puno sa polubratom Andrejom. “Kada je bio beba, govorio mi je da idemo u fabriku beba, da izaberemo jednu i donesemo je kući. Ako me pitate da li se kajem što nisam možda rodila još jedno, kajem se, ali sada je kasno. Ovo je apel za druge da rađaju što više dece” – rekla je pevačica.

Viki bi volela da oni provode puno više vremena zajedno, ali to je za sada jednostavno nemoguće:”Stižem da pratim, Taške možda malo više jer se više i razume u to. Kada je turnir, a ne pevam, onda rado odem, ali nemam toliko živaca, uvek se preznojavam, tresu mi se ruke, muka mi je i napeta sam. Šetam dok igra meč, pa se vratim, ali sve su to slatke muke – rekla je pevačica kroz smeh i dodala da sin Viki Miljković pred sobom ima lepu budućnost.

Preporučeno