Kada neki brend krene sa proizvodnjom, jako često znaju da uzmu nekog stvarnog lika iz života, stave ga na omot, a kada se jednog dana proslove, ne žele da znaju za njega. To se na primer desilo maloj bebi koja se pojavila na albumu grupe Nirvana “Nevermajnd”, a bio je u bazenu. Njegovi roditelji su za tu sliku dobili nekih 300 dolara. 

Nisu mogli ni pretpostaviti da će se taj album prodati u preko 30 miliona primeraka, a danas je ta beba mladić, koja je odlučila da tuži predstavnike Nirvane te traži milionsku odštetu za korištenje njegovog liak diljem sveta. Mi danas govorimo o kinder čokoladi, koja je u top 5 poznatijih u celom svetu. 

Ime dečaka na omotu ove čokoladice je Alesandro Eger, koji je u stvari srpsko-italijanski glumac, koji je rođen 19912 godine, a kao dete se preselio sa roditeljima u Italiju, konkretno u mesto koje se zove Komo. Inače je odrastao na Petlovom brdu na Novom beogradu, a danas je i više nego uspešan maneken. Alesandro je inače u vezi sa Madalinom Dorfotei, koja je italijanski top model. “Moj čovek, prijatelj, brat i srodna duša. Uvek je čast da budem sa tobom na crvenom tepihu, sa glumcem takvog kalibra! Ponekad ne shvatam koliko si poznat, ali u ovim momentima to spoznajem. Hvala ti što uvek pokušavaš da se osećam da sam na istom nivou kao i ti”, rekla je jednom prilikom o svom dečku lepa Madalina Doroftei.

On nikada niej zaboravio odakle dolazi i koji su mu koreni:“Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio”. izjavio je on nedavno za srpske medije. 

Preporučeno