Čovjek po imenu Toco koji dolazi  iz Japana, doživio je izuzetnu transformaciju uloživši više od 14.000 dolara da bi ličio na psa. Naime on je imao nevjeovatnu želju da postane pas , pa je zbog toga sebi sašio  posebni kostim ovčara.

 

 

Razvoj ove izvanredne odjeće zahtijevao je značajno ulaganje vremena, ukupno do 40 dana. Ovaj jedinstveni odjevni predmet odigrao je ključnu ulogu u Tocoovoj potrazi za ostvarenjem svoje težnje da utjelovi ličnost nalik životinjama. Uz znatan broj pratilaca od 41 hiljadu pojedinaca, Toco pokazuje svoju stručnost na svom YouTube kanalu. Kroz svoje video zapise, Toco, prerušen u psa, uključuje se u razne aktivnosti kao što su valjanje po podu, igranje, šetnje, jedenje pseće hrane i pružanje šape ljudima – sve je to tipično ponašanje krznenog pratioca.

Toco otvoreno izražava zadovoljstvo u ovoj ulozi, jer mu omogućava da na legitiman način doživi život voljenog ljubimca, prenosi Jutarnji.ba. Odabir rase kolija bio je zasnovan na ličnim preferencijama, jer mu je ona omiljena. Dizajn njegovog kostima izradila je renomirana agencija Zappet iz Japana, poznata po svojoj stručnosti u kreiranju zamršenih skulptura i modela za filmsku industriju. Toco je također objavio video koji prikazuje svoje iskustvo izlaska u javnost dok preuzima ulogu psa. Reakcija promatrača nije bila ništa drugo do zaprepaštenje. Tokom čitavog videa, Toco se uključuje u interakcije i sa pojedincima i sa psima. Prema Tocoovim riječima, video je snimljen tokom intervjua za njemačku RTL mrežu, održanog prošle godine. Nakon što sam dobio dozvolu za to, sa zadovoljstvom mogu objaviti da su video snimci sada dostupni za javno gledanje! U opisu YouTube videa, Toco je izrazio zahvalnost na ljubaznosti koja mu je iskazana na dan intervjua.

 

 

 

Iskreno je priznao da se osjeća nervozno i ​​uplašeno prije svog inauguralnog javnog pojavljivanja. Unutar videa, gledaoci mogu svjedočiti Tocoovom portretiranju psa, te promatrati reakcije nekih očnjaka koji se zaprepasti kada mu priđu. Toco dokumentira svoja iskustva kao psa na svom YouTube kanalu, skrivajući svoj identitet i lice od očiju javnosti. “Sjećate li se svojih snova iz djetinjstva? Aspiracija da budete heroj ili čarobnjak”, pitao se u videu. Tokom jednog od video snimaka snimljenih prošle godine, Toco je otvoreno priznao da je od ranih godina gajio nejasnu težnju da se transformiše u životinju. U decembru je za Mirror otkrio da se rijetko povjerava svojim prijateljima o ovom aspektu svog života zbog straha da će biti percipiran kao neobičan. Napomenuo je i da su njegovi najmiliji izrazili čuđenje kada su saznali za njegovu transformaciju u životinju.

 

 

Preporučeno