U današnjem članku pišemo jednu jako zanimljivu priču. Verovatno smo se svi u toku života uverili da se izreka, jako česta u našem narodu, koja glasi “U laži su kratke noge”, neretko pokaza kao istinita. Tako je na svojoj koži osetila i jedna žena koja je prevarila svog supruga.

Kako je rekao on je otkrio svoju ženu i njenu laž, a o svemu je progovorio 2019. godine. On je saznao kako on i njegov najbolji prijatelj dele istu ženu, njemu se tada život smučio i ne zna čija je izdaja bila veća u tom trenutku, njena ili njegova. Njegova supruga ima 38 godina a on 42 godne, ako i njegov najbolji prijatlej koji je u tom trenutku bio “solo”. Sve ih je uvek povezivalo mnog stvari, od ljubavi prema biciklizmu do zajedničkih izlazaka. Saznao je da njihova aera traje pune tri godine, a sasvim ih je slučajno otkrio. Više puta je razmišljao da se to nije dogodilo u tom trenutku ko zna koliko bi se još oni viđali iza njegovih leđa.

Kada je izašao u šetnju primetio je auto svog prijatelja, pa mu je odlučio priči, a onda ono što je video ga je ostavilo u totalnom šoku. Kako je rekao njegov prijatelj i njegova žena su bili usred žestoke akcije i on nije mogao da veruje šta vidi svojim očima. Sačekao ja uveče da deca odu na spavanje i suočio se sa svojom ženom. Umesto da se pokaje, ona mu je samo hladno rekla Šta, zar si zaista mislio da ti jedini u ovoj kući smeš da “švrljaš”?

Posle je saznao da je njoj navodno njegov prijatelj ispričao kako je on neveran. Na jednoj momačkoj zabavi koja je bila u BERLINU, mnogo je popio i završio je u sobi sa nekom nepoznatom ženom. Narednog jutra kada se jedva dovukao do hotela, bilo je očigledo šta je uradio. Ali, nikada nije mogao ni da zamisli da bi najbolji prijatelj mogao da izda.

Preporučeno