U današnjem članku kao što ste mogli da vidite po samom naslovu donosimo jednu jako zanimljivu priču. Radi se o vozaču kamiona Šahid Dejvis koji trenutno stanuje u Merilednu, koji je poručo burito iz jedne prodavnice brze hrane preko aplikacije, ali je zaboravio da promeni svoju adresu. Poslednji put kad je poručio, živeo je u Ajovi, gde se dostavljač zaputio da mu odnsese hranu koju je naručio.

Nakon nekoliko sati kada je video da mu hrana kasni, ušao je u aplikaciju da vidi kretanje dostavljača i video je da je ovaj na oko 1.000 kilometara daleko. Tek je tada shvatio svoju grešku, odnosno da nije ažurirao trenutnu lokaciju. Tada je u tom momentu tražio broj da pozove fast fud, pa je ispričao šta se desilo i pitao da li postoji mogućnost da se greška ispravi, na šta su mu odgovorili da nije moguće i da je dostava već poslana na adresu Ajovu. U tom momentu je tražio broj od dostavljača gde mu se izvino zbog greške i rekao mu da slobomdo može da pojede burito na njegov račun. Dostavljač je bio jako dirunut sa njegovim gestom, zahvalio se Šahidu i rekao mu da mu je brat sahranjen nedaleko od tog mesta gde je nosio dostavu..

Taakođer, je rekao kako bi baš taj dan trebao da mu bude rođendan i da će sa zadovoljstvom pojesti sendvič i da će obići grob svog brata. Šahid je dirljivu prepisku koja je postala jako viralna podelio na društvene mreže Fejsbuk, što je izazvalo divljenje korisnika interneta.

Preporučeno