Mi se u nastavku našeg današnjega članka malo fokusiramo na tenisera koji je do sada skupio najviše Grand slem titula, a to je Rafael Nadal iz Španije. On je nedavno prestigao i Federera i Đokovića, te je sa 21 Grand slem titulom teniser koji ih ima najviše na kontu, dok srbin Đoković ima jedan manje. Međutim, u januaru sledi Australija gde je Đoković favorit, i u odnosu na prošlu sezonu, ove godine mu je dozvoljen ulaz u zemlju. 

Sa druge strane, Rafael Nadal se i dalje muči sa kolenom, a na zadnjem turniru u Torinu je jako rano ispao iz samog takmičenja, a on je nedavno postao i otac, i kako kaže sada će se puno više posvetiti detetu, a tenis sada polako ide i na drugo mesto. Pozanti “El toro” je omiljeni teniser širom sveta, a postao je poiznat po svojoj snazi, fokusu na tenis, i nikad anije dozvolio da ga neke sporedne stvari izbace iz tenisa. 

Međutim, pre par godina na jednom turniru u Rio De Žaneiru, njegov fokus i koncentracija je ipak pomalo pala, a reč je o više ni manje o skupljačici loptica, koja je tada imala samo 18 godina, a bila je prelepa. Imala je zadatak da svaku pauzu stoji do Nadala, a on nije mogao da skine pogled sa njene lepote i tela. Danas je ona odrasla devojka koja radi na jednoj sportskoj televiziji u Brazilu, i vodi emisiju koja je posvećena baš tenisu. 

Fernanda Mariaj Kareli je njeno ime, a na Instagramu je prati preko 140.000 folovera. Ona je danas majka i ima dvoje dece…

Preporučeno