Fuad backović Deen je poznati bosanski pevač, koji se 90 godina proslavio sa grupom 7 up, koji su bili boj atrakcija, a napraavili su jako dobar posao sa svojim pesmama. Međutiim, nakon 5 godina su se raspali, a deen je nastavio sa solo kaarijerom, te je čak jednom prilikom predstavljao i Bosnu i Hercegovinu sa pesmom “Taksi” na Evrosongu.

Nakon toga se ostavlja muzike, odlazi u Italiju, gde nastavlja sa studijama, a pošto je sin poznatog sarajevskog političara, on je i dalje na budžetu, te je primao svaki mesec novčanu naknadu i to solidnu, iako se odavno više nije bavio sa muzikom.

Nakon toga odlazi u Ameriku, a nedavno se uselio u novi apartman, gde je javnosti pokazao i nnovoga dečka, koji je crnac, i za kojeg se na kraju i oženio, a ostvario mu se san da živi u Holivudu. Oglasio se i za Sarajevske medije, na svoj pomalo i ironičan način:

““Dečko i ja smo sada uselili u novu kuću, i potrebno je uraditi velika renoviranja. Znate kakav je život ovde, ne možeš da ne odeš na neki party, troše se pare k’o lude i onda ne možemo sve da uradimo kako treba. Zato bih zamolio Vladu KS da mi još samo jednom pomogne, da mi daju neki podsticaj kako bi mogao to završiti. Meni ne treba mnogo, nekih 75.000 dolara je potrebno da se sve završi i da konačno stanem na noge. Nadam se da će imati sluha i izaći mi u susret”, rekao je Fuad Backović Deen.

 

Preporučeno