Ovakve scene i slike, kao što su na naslovnici našeg današnjega članka danas su i više nego uobičajena stvar. Međutim, sa druge strane, početkom milenija, kada se dve devoje poljuve u javnosti, a još su i slavne osobe, to je onda definitivno bila velika i jaka vest. Mi se danas fokusiramo na par muzičkih zvezda, koje su 2000 godina bile bog i batina u muzičkoj industriji, a možete li da pogodite o kome se radi?

Naime, na slicu su madona i Britn Spirsk, a scena koja se mogla da vidi na dodeli MTV nagrada, definitivno je ušla u anale. Dve kontroverzne žene, jedna koja je polako odlazila u penziju, a na njeno mesto je dolazila nova kraljica Britni, koja je tada rušila apsolutno sve rekorde gledanosti. Na scenu je tada izašla i popularna Kristina Aguljera, i onda su sve tri zajedno izvele jedan super hit, a snimak je definitivno oborio sve rekorde gledanosti.

Radilo se o kontroverznom hitu Madone “Lajk a virdžin”, koja je bila upotpunjena sa poljubcima njih dve na bini. Džastin Timberljek je bio u prvom redu, koji je tada bio u vezi sa Britni, a Gej Riči, Madonin tadašnji suprug je tada bio tik do Džastina. Međutim, umesto britni, tada se na bini trebala pojaviti Dženifer Lopez, koja je tada imala jako velike obaveze, i nije mogla da prisustvuje ceremoniji:” “Snimala sam film u Kanadi i upoznala Madonu i Britni, trebalo je to da uradimo zajedno, ali jednostavno nisam mogla da odsustvujem sa snimanja filma. Dakle, nismo mogli to da uradimo” rekla je Džej Lo. “Volim Madonu. Uvek sam bila njen veliki fan” – dodala je Dženifer Lopez.

Preporučeno