U današnjem članku pišemo o pevačici Elmi Sinanović koja je muzičku karijeru započela 1993. godine kada je pobedila na takmičenju pevača amatera. Ubrzo nakon toga 1994 godine u saradnji sa Slobodanom Bobom Nikolićem izbacuje svoj prvi album. Sve do današnjeg dana objavila je ukupnu devet albuma, a poslendnji je bio “moje drugarice” koji je ugledao svetlost dana 20. godine i naišao je na brojne pozitivne kritike.

Osim dugogodišnje saradnje sa Marinom Tucaković, snimila je duet sa svojim kolegama iz grupe In Vivo pod nazivom “Divljni snovi”. Povukla se sa medijske scene, ali je na njoj svojim pesmama ostavila veliki trag. Njene hitove poput “Gradske priče”, “Čarobno čarobno”, “Nije vetar nije kiša”, “Ah tugo” mnogi i danas dan pevaju uglas na veseljima i svadbama. Ali, ono što ovu pevačicu kvalitetnog glasa razlikuje od većine njenih kolega jeste to da nikada nije bila u centru estradnog skandala. Mnogi pratioci na njenim društvenim mrežama komentarišu kako izgleda bolje nego što je ikada izgledala. U pitanju je pevačical Elma Sinanović, koja se vratila na velika vrata i u samom je estradnom vrhu.

Nakon prvog albuma Elma se udaje za novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića, sa kojim je 1997 godine dobila ćerku Huliju. Ona se zbog stresa ugojila nakon što je 2019 godine ostala bez muža Smaila. Pevačica priča da je tugu lečila hranom, sve dok jednog dana nije presekla i obećala sebi da će liniju da dovede u red. “Višak kilograma dobila sam u periodu kada mi je suprug preminuo. Bila sam pod stresom i u depresiji i jela sam na nervnoj bazi. Nisam se osećala dobro, nisam bila zadovoljna sobom sve dok nisam odlučila da probušim kašiku”, pričala je pevačica. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno