Za danas jedna jako zanimljiva tema, a tiče se pevačica kojih i nema toliko u medijiam, a jako su dobre pevačice sa sjajnim karijerama iza sebe. Jedna od njih je svakako i MArina Visković, koja već sada može da kaže da ima solidnu karijeru iza sebe, sa par jako dobrih hitova na listi.

U odnosu na svoje kolegice, skoro nikako se ne spominje u formi skandala i negativnih stvari, nikada se nije nameračila na neku kolegicu u nekoj aferi, a njen privatni život j epoprilično zaštićen od strane javnosti. Jedino svetlo i njena pozornica je njen Isntagram profil, kojeg jako često nadopunjava.

Tako je nedavno nakon jako dugo vremena dla jedan veliki intervju, gde je pričala o fakultetu kojeg je završila, kao i prekidu i vezi koja je trajala punih 10 godina. Imala je također i veliki skandala sa svojim menadžerom, koji ju j eoptužio, da mu je ostala dužna blizu 100.000 evra:”Određene stavke iz ugovora nisu obavljene i ja sam najnormalnije željela da raskinem saradnju, e tog trenutka kreću napadi na mene i pakovanje emotivnih afera. Samo sam se probudila i vidjela naslove, ja ništa nisam dužna, ne moram da mu vratim 108 hiljada evra. To je lako dokazivo, ovo nije robovlasničko društvo svako ima pravo da sarađuje ili ne. Od trenutka kada sam prekinula saradnju kreću priče o tim megalomanskim ciframa, tako da ću ja staviti tačku na sve priče.”, izjavila je ona povodom ovoga skandala. Njena pesma “Metafora”, govori o ovom raskidu, te kako je jako teško podnela razlaz sa dečkom, zbog kojeg je čak bila i na tabletama…

Preporučeno