U određenoj fazi svog života, popularna pjevačica Suzana Jovanović,  prošla je buran i neizvestan period. Nakon što je sina Danijela rodila sa bivšim partnerom Radetom Zdravkovićem, radost je kratko trajala. Njihov brak  je prekinut, a Danijela je odlučila da prekine sve veze sa Danijelovim ocem , jer se nije pkazao ni kao obar partner , a ni kao otac .

 

 

 

Ova okolnost je negativno uticala na Suzanino zdravlje i pogoršala postojeće zdravstvene probleme. Nakon što je dugi niz godina skrivala zdravstveni problem od javnosti, poznata srpska pevačica Suzana nedavno je odlučila da se oglasi i otkrije tokom predavanja ruskog akademika Petra Garjajeva. Garjaev, savremeni genetičar i doktor molekularne biologije, proučava uticaj kvantne genetike na DNK i proces ozdravljenja pojedinaca. Predavanje je održano u Ruskom domu u Beogradu, prenosi magazin “Svet”. Nakon ovog otkrića, otkriveno je da je Suzanin zdravstveni problem povezan sa njenom štitnom žlezdom. Pevačica je sa osmehom na licu objasnila da je sve svoje borbe, pa i one u šou biznisu, krila. To je na kraju uzelo danak na njenu štitnu žlijezdu, što je dovelo do zdravstvenih problema.

 

 

Međutim, Suzana se od tada uspješno liječi i svoju štitnu žlijezdu drži pod kontrolom lijekovima. Dodala je da je njeno zdravstveno stanje dobro i da je dobro. Suzana, poznata izvođačka umjetnica, postala je poznata po svom raznolikom spektru žanrova, uključujući narodnu i zabavnu muziku. Pored muzike, Suzana je postala stalnica u medijima zbog ličnih borbi i prepreka sa kojima se suočavala. Njena otvorenost po pitanju svog zdravlja, posebno stanja štitne žlezde, takođe je privukla pažnju.

 

 

Preporučeno