Lazar Ristovski je protekloga leta, zajedno s suprugom Danicom, bio u gro planu svih Balkanskih medija. naime, njih dvoje su nakon 42 godine, na inicijativu Lazara, odlučili da stvae tačku na svoj brak. Iako su odavno postali baka i deka, Lazar je jednostavno odlučio da prekine brak, a u srpskim edijima se uveliko pisalo da je u Americi, gde redovno ide i snima filmove, pronašao devojku 30 godina starosti.

Upravo iz tog razloga našao se na stubu srama, a baš iz tog razloga ga više skoro nikako i nema u medijima, a ako ga pratite naa Instagramu, videćete po slikama da proživljavaa i drugu mladost. Kada su ga upitali, šta je konkretno razlog za razvd, on je kratko odgovorio:””Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve. Ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način”, kazao je za magazin Gloria.

Kada su ga upitali, da li ima neka druga žena, popularni Laza je rekao sledeće:”Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u posljednje vrijeme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grijala više od četrdeset godina”, rekao je. Sada je isplivala i informacija, da je na sudu dobio svoju kuću u Zemunu, u kojooj je do sada živela Danica, tako da ona mora na cestuu, a on je prodaje za 400.000 evra.

Preporučeno