Subota je definitivno dan kada se govori o venčanjima, a svakako da je to, pogotovo za žene, jako bitan datum kadaa žele da budu najlepše i da imaju venčanicu naravno. 99% njih kao male, sanjaju svoga princa na belom konju, a retko kojoj se otvori situacija, da se uda tako jako dobro. Doduše ne baš za princa, a u današnje vreme puno je bliža opcija šeik.

Međutim, nekada se taj dan zna itekako iskomplikovati, a onda ostaju jako ružne uspomene za celi život, i taj trenutak se definitivno više nikako ne može da vrati. Nekada imamo jako neugodne scene koje se dese na samom venčanju, a u nekim slučajevima vidimo i pijane zvanice koje se napiju.

Međutim, ono što se desilo u Indiji, kada se ženio Ijan Jang, za svoju buduću suprugu, Mo-ju, efinitivno će vas šokirati. Naime, u jednom trenutku je on u sred slavlja, izašao za binu, odlučio da nešto kaže, a onda je izustio sledeće jako teške reči:“Osećam da Kejt i ja moramo da budemo iskreniji sa svima vama danas. Iako je to istina da smo se upoznali u klubu, izostavili smo nekoliko delova ove priče. Nakon našeg prvog poljupca noć se promenila.

Posle toga sam joj se izvinio zbog nedostatka pažnje i kratkog razgovora, iako će to poricati i danas, rekla mi je da uzmem njen broj i da se nađemo drugi put. Bio sam toliko van sebe da nisam ni uzeo njen broj. Izašao sam napolje da nam donesem piće, a kada sam se vratio zatekao sam Kejt kako se ljubi sa drugim momkom” – kazao je.

@knoxlandfilms

Groom reveals shocking scandal on bride during toasts! #weddings #weddingspeech #groomspeech #weddingscandal #weddingtiktok #wedding #shock

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Preporučeno