Mnogo se mediji u Srbiji u posednje vreme bave privatnim životom, možda i najpopularnijeg i naajpozznatijeg glumačkog para u ovoj zemlji, a to su svakako Sloboda Mičalović i Vojin Četković. Njih dvoje su u braku punih 13 godina, a konstantno se priča kako ga je Sloboda prevarila, ali da je on iz ljubavi prema porodici sve to prevazišao i oprostio joj.

Međutim, oni svako malo potvrđuju da se ništa loše ne dešava između njih, a tome u tvrdnju ide i vest od pre par nedelja, kako su njih dvoje napokon pazarili nekretninu u centru beograd, i više nikada neće živeti kao podstanari, kao što je to slučaj bio do sada. Međutim, Sloboda sa vremena na vreme na svom Instagram profilu zna da izbaci poneki status koji zna daa bude i više nego zabrinjavajući.

Mnogi porede takve tekstove ili statuse sa njenom umetničkom lepotom ili izražajem, dok oni drugi veruju da je ona nezadovoljjna u braku. Tako je pre par dana postavila i ovaj više nego zanimljivi status, u kojem je pisalo sledeće:”Nedostaješ mi, ali ne želim da mi se vratiš; samo hoću da znaš, da imaš u vidu da mislim na tebe, iako mi tvoje prisustvo nije neophodno. (Zaćuti.) „Svake tri nedelje, četvrtkom ću te poželeti, petkom ću te se setiti, subote će me boleti, nedeljom ću se odmarati, ponedeljkom u te zaboravljati” – objavila je fotografiju sa isečkom glumica. Šta vi mislite o ovakvim statusima? Pišite nam sve u komentarima ispod članka.

Preporučeno