Za ovaj vikend, ide dnevna doza Jelene Đoković, koja je definitivno u trendu, i srpski mediji definitivno vole da pišu o njoj. Ona je svakako na tom mestu, jer je supruga najpopularnijeg svetskog tenisera Novka Đokovića, i gde god da se on pojavi, naravno da je i ona tu. U poslednje vreme jako puuno se priča o njenim modnim detaljima, a svakako da su u gro planu drvene minđuše, koje je platila čak 120.000 evra.

Međutim, javnost u Srbiji ponekad itekaako zna da je uzme na zub zbog njenog stajlinga, jer se u većini slučajeva u javnosti zna skromno oblačiti, dok ona sa druge strane navodi da se u teksasu oseća najbolje. Mi danas kao što i sami možete da vidite po samom naslovu govorimo o Jugoslavu Kariću, koji je do pre par meseci bio u braku sa Elenom Karaman karić, a kada je nedavno objavio jedan status, iskomentarisaala ga je i jelena Đoković, a nikome nije bilo jasno kako se njih dvoje zapravo i znaju. 

Inače, njihova porodica je poznata kaao jedna od bogatijih u celoj Srbiji, a sve je iznenadila vest o njihhovom razvodu nakon čak 11 godina braka. Nisu hteli da navode razloge razvoda braka, ali se u srpskim medijima uveliko priča da je Elena okrenula da se bavi sa duhovnim životom. Ona je jednostavno odselila iz svoje kuće, te sa prijateljicama otišla na bali gde se bave duhovnim stvarima. Jelena se potpisala na njegov stori, i samo u poruci podrške je napisala “Vodim te jednom…” Vaša mišljenja o njima?

Preporučeno