Svi jako dobro znaju ko je Žika Jakšićab jer je ion već duži niz godina prisutan u javnosti, a od nedavno vodi i muzičku emisiju, a do sada je mali broj ljudi znao ko je njegov rođeni brat Vladimir Jakšić Musa. sigurno da ljubitelji rokenrola znjau za grupu Revolver koju je predvodio Musa, a pamtimo ih po himni protesta “nema povlačenja”, “nema predaje”, kao i po pesmama “Brod” na okeanu, 24 sata dnevno rokenrol.”.

Također, postoji jedna zanimljiva anegdota, a to je su Vladimir i Žika su nekada zajedno nastupali i bavili se rokenrol muzikom u Jugoslaviji, kada je Žika prvi put pristao da odradi jednu svadbu i kada je upolovio sasvim slučajno u narodnjačke vode, vratio se kući posle prvo nastupa prpeun love. Ostavio je novac u fioci, ali kada je ustao ujutru deo novca nije bio tu priča jedan izvor i koji je dodap: ” Žika je pitao brata Vladimira gde je još para iz fioke, a brat mu je rekao da s obzirom da je izdao rokenrol i na neki način i njega i sve u šta su verovali mora od zarade koju dobija sa narodnjacima da mu daje 10 odsto! Tada su braća sklopila pakt i Žika i dan-danas Vladimiru daje novac zbog izdaje” rekao je izvor, Žiki to nikako ne smeta jer ima dovoljno novca, a pakt je pakt i on ga neće prekršiti dok je živ.

Podsetimo, Žika Jakšić je muzički producent, začetnik popularnog muzičkog takkmičenja ”Zvezde Granda” i voditelj zabavnog programa ”Nikad nije kasno”. On je tokom života imao dva braka, iz kojih ima dva sina. Žika Jakšić je muzički producent, začetnik ”Zvezde Granda” i voditelj zabavnog programa ”Nikad nije kasno”. On je tokom života imao dva braka, iz kojih ima dva sina.

Preporučeno