Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na domaću glumačku scenu, koaj je itekako ekslpodirala u poslednjih par godina. Mnogi su mislili da se starije generacije glumaca nikad aneće moći zameniti, ali u poslednjih par godina došao je novi talas predvođen sa Miloš Bikovićem, koji je pokazao da Srbija i dalje ima jednu od najjačih glumačkih likova u celoj regiji. 

Mnogi su verujemo gledali hit film “Toma”; koji je definitivno oborio sve rekorde gledanosti, ali opet sa druge strane imamo ljude koji ne žele da gledaju taj film, iz nekih svojih proincipa. Dragan Bjelogrlić, je definitivno jedan režiser, koji j epostavio sasvim nove norme, ali mu mnogi zameraju na ovom filmu, jer je iskrivio jako puno činjenica iz stvarnog života Tome Zdravkovića. 

Mi danas govorimo o filmu koji je snimjen pre skoro 20 godina, a koji se zove “Zona Zamfirova”, a koji je i dan danas jako gledan, ali ga mnogi ljudi ne razumeju zbog narečja iz Moravskog predela, koji je jasan samo ljudima iz Srbije. Jana MIlosavljević je devojčica koja je tada odigrala ulogu života, i koja joj je otvorila vrata glume, a danas ona ima 29 godina, udata je i ima jedno dete. Filip Gajić, njen suprug je stariji od nje čak 23 godine, a mnogi su komentarisali njenu ljubavnu vezu, kao i njen ljubavni izbor.

On se bavi privatnim biznisom, ali je i ona itekako uspešna u svetu glume, te se ne može reći da je sa njim zbog uspeha i novca, što joj jako puno puta spočitavaju na društvenim mrežama. 

Preporučeno