Za danas jedna jako zanimljiva temakoja je itekako povezana sa našim narodom, a pre svega mislimo na ljude koji dolaze iz Srbije. Naime, od veki vekova, bez obzira u kakvim se uslovima nalazili oni nikada nisu gubili smisao za šalu i za humor, a čak i za doba najveće krize sada već davne 1994 godine, kada je Srbija bila pod sankcijama, oni i dalje nisu gubili smisao za humor i veselje.

VErujemo da se svi apsolutno sećate rušenja “nevidljivog” F17 ratnog aviona američke avijacije, kada su napisali na krilu “upds, nismo znali da je nevidljiv”, a ond azaigrali kolo na njegovom krilu, ta slika je definitivno bila vrhunac humora, a slika se i dan danas vrti po društvenim mrežama. Srpske komedije su i dan danas jako gledane, a neki štosevi iz filmova koji su rađeni pre 20 i više godina, su i dan danas omiljeni među svim ljudima sa Balkana. Mi danas govorimo o morskim destinacijama, a fokus je kao što i sami možete da vidite na Grčkoj, koja je definitivno što zbog blizine, što zbog cena jako pristupačna i omiljena je među ljudima iz Srbije.

Ovog ponedeljka po svim društvenim mrežama je jako gledan video klip gde se grupa srpskih turista oupilauz harmonikaša i više ni manje zaigrala kolo usred mora. Naime, oni su spojili grčku i srpsku zastavu u jedno, a strani turisti, kojima ništa nije bilo jasno sve su snimali sa strane, i na kraju su ih čak nagradili i sa apslauzom. Pogledajte i sai celi video klip ovde. 

Preporučeno