Velika drama u Novom Sadu se odvijala od oko 15 časova, kada je došlo do velikog požara u naselju Liman 4, kada je vatrena stihija zahvatila potkrovlje jedne od zgrada, pa se proširila i na zgradu pored. Kako je naš reporter sa lica mesta javio, stanari su bili evakuisani, a većina njih je plakala dok je gledala prizor gašenja požara, a neki su se i molili naglas da sve bude u redul. Jedna žena je opisala nam trenutak kada su saznali da im gori zgrada.

“Došla sam sa posla i legla i osetila miris dima. Onda sam čula lupanje, pokupila dokumenta i pobegla. Svi smo krenuli da izlazimo i bežimo. Maglilo nam se pred očima”, rekla je jedna od stanarki. Nekoliko vatrogasnih, policijski i ekipa hitne pomoći bili su na terenu. Nakon više od dva sata borbe sa vatrom, uspešno je ugašen veliki požar.

Podsetimo, u novosadskom naselju Liman je jučer oko 15.30 časova izbio požar koji je lokalizivan oko 18 časova. Na veliku sreću, povređenih nije bilo, a stanari su odmah evakuisani. Nakon tšo su vatrogasci uspeli da se izbore sa vatrenom stihijom, u jednom od stanova zatekli su neverovatnu scenu.

Naime, stvari u tom stanu su potpuno izgorele, osim jedne knjige Nikolaja Velimirovića “omilije” Ovu sliku je objavila na Instagram stranici 191_rs, a izazvala je oduševljenje u komentarima. “To nije neverovatno, Bog je sa nama” glasio je jedan od komentara. Međutim, još uvek za sada nije poznato koliko je štete naneseno u ovom stravičnom požaru, ali ono što za sada znamo jeste da niko na veliku sreću nije povređen.

Preporučeno