Poznati rijaliti učesnik Miroslav Pržulj poznatiji je kao Lepi Mića retko kada priča o svom privatnom životu. Ipak, zna se da on ima ćerku Saru, koja se ne eksponira u javnosti i koja je završila doktorske studije. Sara je mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, te doktorske studije u Holandiji, a trenutno radi u “Guglu”.

Učesnik popularnog rijalitija Zadruga, Lepi Mića je jako često znao da spominje naslednicu na koju je ponosan, ali je jednom prilikom i otkrio da je i on živeo u siromaštvu, dok je gajio svoju ćerku Saru, te da se uvek trudi da ona ne primeti da nemaju novca. “Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina, pa ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole.

Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata.

Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav proble”, ispričao je Lepi Mića jednom prilikom za medije.

Preporučeno