Verujemo da ste svi vi bili uz Zadrugu juče, kada je eksplodiralo sve u naselju u Šimanovcima u svakom mogućem pogledu. Naime, Uroš Ćertić je uspeo u vome naumu, a to je da se istera napolje možda i najveći favorit za pobedom Kristijan Goluboić. Podsećamo, od početka maltretira sve učesnike u Zadruzi, a PNeca je definitivno njegova meta broj 1. 

Tako su se u nedelju ponovo sukobili, kad aj eisprovocirani Neca bacio kesu sa smećem Urošu na glavu, a ond aje usledilo guranje, te je uleteo Kristijan Golubović i Bugarin Emil, koji u ga krenuli pesničiti po glavi i udarati kolenima po telu. Odmah iduće jutro stiglo je i obaveštenje od veloikoga brata, u kojem su saoptili dikvalifikaciju z anjih dvojicu. 

Od jačine udaraca u Glavu, Uroš Ćertić je završio u Urgentnom centru, a mi vam danas donosimo i prve informacije o njegovom zdravstvenoim stanju. Ćertiću su tako na licu mesta ustanovljene povrede na samoj glavi, a policija je odmah uhapsila Golubovića i Bugarina. “Policija je zvala ambasadu Bugarske kako bi im javili da je Emil Kamenov priveden, jer je strani državljanin. On ovde nema nikoga, samo kućne prijatelje. Još uvek nije poznato da li će nakon saslušanja moći odmah da napusti našu zemlju” – rekao je izvor.

“Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz “Zadruge” jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani” – glasilo je pismo Velikog šefa.

Preporučeno