Ana Radulović je bila voditeljka televizijske emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali specijalni gosti Ivan Marinković i Jelena Golubović, a oboje su se i ranije pojavljivale u rijaliti programima. Emisija je bila poznata po višestrukim skandalima, koji su kulminirali fizičkim obračunom između Golubovića i Radulovića.

 

 

Golubović je posebno ismevao Radulovićeve hosting veštine i nivo obrazovanja. Prema Golubovićevim rečima, Radulović nije bio nepristrasan prema Ivanu i njegovoj bivšoj partnerki Miljani Kulić, koja je takođe bila prisutna u emisiji. Golubović je primetio da je Radulović bio naklonjen Kuliću, što je dovelo do čestih prekida u razgovoru. Pre nego što je Golubović stigao da zatraži dozvolu da govori, Radulović je upitao: “Jelena, jesi li izvršila svoj zadatak?” Golubović je primetio ironiju pitanja koje dolazi od Radulovića. Radulović je izrazio frustraciju mogućnošću izražavanja gostiju i zatražio praktičnija i relevantnija pitanja. Golubovićeva je pozvala Radulovićevu da bude realnija u ispitivanju. Kada sam Ivanu postavila pitanje, Ana me je obavestila da je odbio da odgovori.

 

 

Jelena Golubović, govoreći više kao socijalna radnica nego kao voditeljka, izrazila je nezadovoljstvo zbog nepoštovanja koje je iskazano prema Miljani i Ivanu. Ana je odmah potom ponovila svoje pitanje Jeleni, pitajući je da li je uradila zadatak. Zbog toga je Golubović bio ogorčen. “Ana, ako se nastaviš ovako ponašati, moraću ovo da eskaliram višoj instanci u ‘Pinku’.” Kao što vidite iz mog odgovora, završio sam sa ovim razgovorom. Ključno je da ostanete nepristrasni kao voditelj. Miljanini komentari su uvredljivi za moj intelekt. Ako vas njene primjedbe ne vrijeđaju, slobodno slušajte dalje. Ipak, moram da naglasim da je Golubovićeva pomenula da njeni komentari ne vređaju njenu sopstvenu inteligenciju, što može objasniti njenu ravnodušnost. Ja im se oštro protivim. Radulović je zamolio sve prisutne u studiju da se ponašaju pristojno.

 

 

Tokom programa imala je poteškoće u govoru zbog Jeleninih čestih prekida. Radulović je optužio Jelenu da pokazuje nepoštovanje prema studiju i pokušava da je kao voditeljku javno ponizi. Jelena Golubović je zaključila da dotična osoba nije bila pogodna da zajedno sa njom vodi program. Vjerovala je da ta osoba nema potrebne kvalifikacije za rad sa slavnom osobom poput nje, pa je čak sugerirala da možda nije stekla osnovno obrazovanje. Nažalost, ovakvi razgovori nisu rijetkost u emisiji Narod pita.

Preporučeno