Toni Bijelić, supružnik pjevačice Dragane Mirković, rođen je u Beču 1973. Još od malih nogu bio je poznat po nepokolebljivoj fokusiranosti i ozbiljnosti. Njegov uspjeh i priznanje nisu došli kao slučajnost, već kroz godine teškog rada i upornog truda. Toni je svoje obrazovanje stekao u Austriji, gdje je razvio vrijednosti kao što su odlučnost, disciplina i posvećenost. Njegova iskustva u Austriji omogućila su mu bolje razumijevanje korporativnog svijeta zahvaljujući naprednoj ekonomiji zemlje i modernim poslovnim praksama.

 

 

Uprkos svojoj mladosti, preuzeo je odgovornost upravljanja sopstvenom kompanijom uz nepokolebljivu podršku i poverenje svojih roditelja, koji su prepoznali njegov nagon i težnje. Uprkos uspešnom poslovanju, do svoje 26. godine ostao je relativno nepoznat široj javnosti. Tony se 1999. godine, u vreme uspona njene karijere, oženio sa renomiranom folk pevačicom Draganom Mirković. Uprkos samo petogodišnjem razmaku u godinama između njih, njihova veza i brak ostali su nepokolebljivi. Automobili su oduvijek bili Tonijeva ljubav i strast od malih nogu, što mu je olakšalo ulazak u automobilsku industriju. Javnim ličnostima može biti izazov da uravnoteže posao i zadovoljstvo, ali to posebno važi za supružnika Dragane Mirković. Prepoznat je po bliskom angažmanu u karijeri svoje supruge. Ipak, uspeo je da uspostavi uspešan balans između svog privatnog i profesionalnog života, što ukazuje da je uz ispravan pogled moguće kombinovati to dvoje.

 

 

Tonijeva strast prema automobilima je neosporna, o čemu svjedoči prisustvo vrhunskih vozila poput Ferrarija i Mercedesa parkiranih ispred njegove kuće. Njegova sposobnost da neprimjetno spoji svoj hobi sa svojom profesijom rezultirala je znatnim prihodom, čime je stekao cijenjenu poziciju titana u automobilskoj industriji. Cijenjeni glumac Jean-Claude Van Damme dospio je na naslovnice među ljubiteljima automobila kada su se pojavile vijesti da je kupio Maybach coupe. Vredi napomenuti da je Van Dam prijatelj Tonijeve supruge Dragane Mirković, a luksuzno vozilo je glumca koštalo skoro dvesta hiljada evra. Tonyjev ogroman uspjeh u automobilskoj industriji donio mu je značajno bogatstvo i visok društveni status, koje je iskoristio da uloži u poslovanje nekretninama i poveća svoju zaradu. I Tony i Dragana su poznate ličnosti u industriji nekretnina i oboje posjeduju skupe nekretnine. Suočen sa svojim trijumfima, Toni je ostao odlučan u svojoj potrazi da “osvoji Beč”. Nedavno je stekao istorijski dvorac “Ebenfurt” u Beču, koji datira iz 12. veka i prostire se na impresivnih 1,5 hektara zemlje.

 

 

Uprkos značajnim finansijskim ulaganjima potrebnim za njegovu obnovu, Tonija je privukla bogata istorija i kulturna vrednost dvorca. Uprkos svom ogromnom bogatstvu, Toni je uvijek ostao vjeran svojim korijenima, nikada se nije razmetao svojim bogatstvom niti gledao na druge. Ova ravnodušnost donijela mu je titulu “skromnog milionera” među prijateljima i poznanicima. Iako njegov život nije predmet širokog medijskog izvještavanja, jasno je da Toni živi mirno.

 

U javnosti, Toni je predstavljen kao odan i voljen supružnik. Njihov susret je bio slučajan susret; Toni, koji je ceo život proveo u Austriji, nije bio upoznat sa muzičkom scenom u Srbiji i nije znao ko je Dragana. Tek nakon što je njegov menadžer intervenisao, putevi su im se konačno ukrstili u Beču. Uprkos udaljenosti između njih, Bijelić se odmah zaljubio u Draganu, te su proveli godinu dana uživajući u međusobnom društvu. Na kraju su se venčali 1999. godine u Beču, ali su stroge sankcije i restrikcije sprečile Draganine najmilije da prisustvuju, što je pevačici bila velika tuga. Čak ni njeni roditelji nisu mogli da prisustvuju ceremoniji. Tonijeva prosidba Dragani svedoči o njegovoj kreativnosti i romantizmu. Zaprosio je dok su čekali na semaforu, što je dovelo do njihovog braka i rođenja dvoje djece, Manuele i Marka. Pre tri godine Toni je oboleo od upale pluća, a Dragana je stala uz njega u, kako smatra, najtežem periodu u njihovom braku. Njihova ljubav i međusobna podrška ostali su bezgranični, čak i nakon dvadeset godina. O Tonijevoj nepokolebljivoj naklonosti prema Dragani svedoče njegovi romantični gestovi, kao što je ekstravagantan poklon automobila Mercedes vredan oko 500.000 evra za njen 50. rođendan. Zanimljivo je da se Draganin supružnik često naziva Toni, iako se zapravo zove Antonije Bijelić.

Preporučeno