U današnjem članku se bavimo malo domaćom estradom, to jeste muzičkom scenom koja je u većini slučajeva skoncentrisana na narodnjake koji uzimaju masne količine novca i žive raskošno dok većina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem. Alterativna scena bivših država je malo živnula sa mnogim izvođačima kao što su Sare Jo, Tam ,Luka Rajić, Stoposto i mnogi drugi koji su danas sve više popularni. Međutim, i dalje se većina naroda i dalje se okreće narodnjacima kao što je Šabana Šaulić, Seka Aleksić, Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša i ostali.

Nedavno su u gostima kod pevačice Stojanke Novaković Stoje bili muzičari sa kojima sarauje u inostranstvu kada radi svadbe i veselja, pa je pevačica rešila da ih povede u neki luksuzni restoran na večeru. Kako je rekao jedan izvor za domaće medije, ti muzičari rade ponekad i sa Draganom Todorović Janom, te znaju da ona drži restoran za vračaru i zato su predložili Stoji da tamo pođu, ali ona nije htela ni da čuje.

Izvor je također otrkio da pevačica Stoja ide u centar samo kada mora, ona sve obavlja na Bežanijskoj kosi gde ima kuću, pa samim tim ima i omiljene resorane u tom kraju, a voli da sedne i na splavove jer su reke u blizini. Zato nikoga ne čudi što je ona rekla da neće kod Jane, jednom je prilikom samo dobacila “Ma šta ćemo tamo, ima ovde prelepih restorana i splavova, ne mogu da idem tamo, daleko mi je to”, pričao je izvor.

Također, Jana se navodno žalila pojedinim kolegama kako joj je Stoja u poslednje vrmee ne javlja na telefon, kao i da nisu u dobrim odnosima, ali je posle naglasila da protiv kolegice nema ništa protiv.

Preporučeno