Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je neko ko je najpoznatiji na našim prostorima, a najveću popularnost je stekla još dok je bio živ njen suprug
Željko Ražnatović Arkan koji je bio jedan od najpoznatijih kriminalaca u bivšoj Jugoslaviji. Svetlana Ceca je također neko ko je od ove sezone nalaze žiriju Zvezda Granda, pojavila se na snimanju treće epizode u crnom kombinezonu i sve je oduševila izgledom.

Mnogi su mislili da će pevačica Ražnatović da bude jako blaga i da neće ulaziti u rasprave sa kolegama, a po svemu sudeći pevačica neće sedeti sa skršenih ruku. Sada je ona objavila na svom Instagramu storiju video na kojem se vidi kako se raspravlja sa nekim.

Kad su u kadru Viki Miljković, Đorđe David i Marija Šerifović, iozvesno je da sa njima nije imala raspravu. S kim god da je razmenjivala mišljenje i raspravljala se tako ga je streljala pogledom. Budući da video nema ton već je u pozadini muzika, samo se na kraju usana moglo da pročita Cecinu “Ma daj molim te”.

Tada je ona u tom pravcu produkcijskog žirija, koji čine Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić, kao i Saše Popović koji ove sezone ima ulogu sudije. Poznato je da se mišljenja članova žirija često ne poklapaju, te je tako očigledno bilo i ovog puta. Ceca je inače stigla na snimanje došla u uskom vrnom kombinezonu koji je istakao njenu liniju i zgodno telo. Koje je vaše mišljenje o novoj sezoni Zvezda Granda i novim žirijem? Pišite nam u komentar. Video možete pogledati ovde.

Preporučeno