Danas se sve više promoviše to da trebamo prihvatiti ljude bez obzira na njihov izgled, neke stvari zaista jesu pod našom kontrolm i samo se trebamo usredočiti kako bismo postigli sve naše ciljeve. Ali, kada je u pitanju višak kilograma, ovo je definitivno to na čemu svi možemo poraditi uz dovoljno ambicija.

Tako je ovo nešto što najviše brine ljude na estradi, a debele pevačice i pevači se često izvlače na glasovne spodobnosti jer znaju da će ih osuđivati po izgledu. Mnogo je slavnih pevačica u anglofonim državama pretilo, Adele, Lizzo, Meghan Trainor pa čak i kod nas imate ljude poput Jacques Houdeka.

Također, još jedna deblja pevačica je bila Bojana Stamenov koja je nekad predstavljala Srbiju na Euroviziji te je ostala upamćena po svom gromoglasnom pevanju koje jo je donelo dosta poređenja sa slavnom pevačicom iz Velike Britanije koja je također donedavno bila pokrupna, a radi se naravno o Adele. Dugo vremena se Stamenov pojavljivala na nastupima sa viškom kilograma i nikad se nije činilo da joj to smeta, te je nekak ostavila utisak na svima sa svojim izgledom. Ali, izgleda da se nešto drastično promenilo jer kad se nedavno ponovo pojavila na crvenom tepihu, Bojana je izgledala kao da se upola smanjila.

Ona je naravno nosila široku haljinu, ali se na licu videlo da je sletila nekoliko kilograma i da se može od nje očekivati još napretka. Bilo kako bilo, ona nije to ništa direktno komentarisala niti je pričala o svojim motivacijama i ciljevima, ali je svima drago da se okrenula svom zdravlju. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Preporučeno