U nastavku današnjeg članka malo se dotičemo roditeljstva, koje je definitivno postalo nemoguća misija u poslednje vreme. naime, uticaji društvenih mreža, pre svega tiok toka na decu j eogroman, a ond deca dolaze na ideju da kopiraju neke čelendže i stvari koje vide na ovoj društvenoj mreži. Sve to ponekad može da ima jako negativne posledice po samo dete. 

Mi vam tako danas donosimo i najbolji primer iz Srbije, konkretno iz Subotice. Jovan, otac mališana je imao jako velikih problema sa vršnjačkim nasiljem nad njegovim sinom:“To je uradila grupa učenika. Moj sin nastavlja put ka učionici i iz te grupe se izdavaja jedan dečak koji mu prilazi s leđa, i bukvalno ga čisti, kao što u karateu izgleda čišćenje. Dakle, znatno viši i krupniji dečak je počistio moga sina od 45 kg i to s leđa. Pri padu ruka mog deteta je bila ispod tela i on je svojom rukom zgnječio rebra i dolazi do rupture slezine” – izjavio je povodom incidenta.

Međutim, kada je njegov sin došao kući, na krevetu se previjao od silnih bolova:“Lekarsku pomoć niko nije pozvao. Kada sam pogledao snimak sve mi je bilo jasno. Napadnut je s leđa, nije imao nikakve šanse da se odbrani. Tražio sam od pedagoga da se pozove policija i direktor, ali sam dobio odgovor “da to tako ne ide”” – dodao je Dejan

Kako je i dalje izjavio, bio je u poliiji, i trenutno sprema tužbe protiv roditelja, ali i same škole što do sada još uvek nije reagovala na pravi način. Vaša mišljenja na ovu temu?

Preporučeno