Nemanja Gudelj, profesionalni nogometaš Seville, uvijek je isticao važnost svoje obitelji. Naime, značajno mjesto u njegovom srcu zauzimaju majka Olivera, otac Nebojša, sestra Vanja i brat Dragiša. No, brak s Anastasijom Ražnatović u posljednje je vrijeme pomaknuo dinamiku njegovih obiteljskih odnosa. Prethodno su se polemizirale fotografije na kojima se Gudelj i njegova sestra ljube u usta, a spekulisalo se i da je Olivera u zategnutim odnosima s Cecom Ražnatović. Ova nagađanja dodatno je podgrijala odsutnost Nemanjine sestre i majke u njegovim nedavnim objavama na Instagramu.

Nije jasno je li se odlučio distancirati od članova obitelji do kojih je uvijek bio drag. Ipak, ocu je javno čestitao rođendan, a dobrim željama u komentarima pridružili su se i njegov brat Dragi i supruga Anastasija. Nebojša Gudelj, proslavljeni nogometaš koji je postao trener, trenutno boravi u Španjolskoj jer mu sinovi igraju za tamošnje klubove. S druge strane, njegova majka i sestra vratile su se u Nizozemsku, gdje su prije živjele. Slobodno se može reći da su odnosi između Nebojše i ženskih članica njegove obitelji zategnuti. Igrom slučaja, baš je Nebojši rođendan, što je njegov sin Nemanja objavio na Instagramu.

Nemanja je objavio niz fotografija svog oca, čestitajući mu rođendan. Isto tako, pozdravila ga je i njegova supruga Anastasija Ražnatović. “Sretan rođendan, šefe”, napisao je Gudelj uz dosad neviđenu fotografiju iz djetinjstva. Nedavno je Nebojša progovorio za Kurir i ispričao koliko je njegova obitelj patila zbog njegove karijere. Sada se svim silama trudi to nadoknaditi i biti što više sa sinovima. Biti nogometaš uključuje puno odricanja, kao što su vrijeme odvojeno od obitelji, djece i česta putovanja. Dok sam radio u Kini, supruga Olivera bila je u Holandiji sa kćerkom Vanjom, mlađi sin Dragiša je bio sam u Portugalu, a Nemanja sam u Španiji.

Unatoč razdvojenosti diljem svijeta, ostali smo povezani snažnom vezom ljubavi. Ovo razdoblje naših života bilo je izazovno, ali nam je dalo dragocjena iskustva i dodatno učvrstilo naše obiteljske veze. Čvrsto vjerujemo da je najvrjednije postignuće u životu imati i održati obitelj. Važno je boriti se za svoju obitelj i brak, a za to morate imati jak karakter, čist um i vjerno srce. Obitelj je svetinja, a brak je poštovana zajednica dvoje ljudi, navodi Gudelj u razgovoru za Kurir.

Preporučeno