Kroz popularno muzičko takmičene Zvezde Granda prođe veliki broj takmičara kojma ovo takmičenje bude odskočna daska za dalju karijeru. I dok mnogi zahvaljući ovom takmičenju ostanu upamćeni po svom uspehu, tu su i oni koji ostave trag po nečemu drugo. Ovogodišnji pobednik ovog takmičenja je mladi takmičar iz Gračanice, Mahir Mulalić, a među favoritima je bila i Krstinja Todorović koja je ušla u finale.

Inače, Krstinja  Todorović je ispunila obećanje koje je obećala sebi ali i drugima, te od početka takmičenja uspela je da smrša 85 kilograma, te sada izgleda kao potpuno druga osoba. Inače, Krstinja je  komentar od Saše Popovića, da je očekuje u mini suknji shvatila kao veliki motiv, te je sebe dovela i do toga. Zvezda Granda Krstinja Todorović juče je ušla u operacionu salu kako bi se podvrgla finalnom hirurškom zahvatu. Ona je posle operacije želuca držala dijetu kako bi skinula viša, a do jučerašnjeg dana, pevačica je smršala 88 kilograma.

Po njenom osmehu se može zaključiti da se dobro oseća i da je sve proteklo kako treba. Ono što je posebno uticalo na njeno lepo raspoloženje jeste i buket koji je stigao na njenu adresu gde se trenutno nalazi. Podsetmo, prilikom prvog pojavljivanja u Zvezdama Granda , Krstinja je imala 160 kilograma, a onda je usledila transformacija. Na jučerašnjoj operaciji Todorovićevoj su rađena leđa i stomak, a čitav zahvat, kako i obećao finansirao je bivši direktor Granda, Saša Popović. Koje je vaše mišljenje o bivšoj učesnici muzičkog programa Zvezde Granda, Krstinji Todorović? Pišite nam u komentar ispod vaša mišljenja.

Preporučeno