Danas u nastavku se dotićemo teme slavnih ličnosti. Kao što i sami možete da vidite danas pišemo o prvom čoveku Francuske, a to je svakako Emanuel makron. On je jedan od retkih predsednika, koji je zbog jako dobrog vođenja države, dobio i drugi mandat za redom. Međutim, ono zbog čega je uvek u francuskim medijima je njegova veza sa puno starijom ženom, koja mu je supruga već jako dugo vremena. 

Ona je inače rođena čak 24 godine pre njega, a kako smo saznali ona ima iz prvog braka troje dece, te sedmoro unučadi, a u braku su još od 2017 godine, kada je Emanuel bio tek na početku svoje političke karijere. Naime, oni su se upoznali kada je on imao samo 15 godina a ona mu je tada predavala muzičko, pa je kasnije istakao da je se odmah zaljubio u nju. Ono što je najgore je to, da je u klupi sedeo sa njenim sinom. 

Također, ono što ih veže jeste da zajedno potiču iz porodice koje se bave poslasticama. Ističemo da su čekali da on postane punoletan kako bi se venčali. ”Uvek je njega uzimala kao primer. Potpuno ju je šarmirao njegov talent za pisanje. Stalno je pisao pesme, a ona ih je čitala pred razredom”, ovako je rekao Makronov prijatelj iz školske klupe.

Također, zbog male sredine kao što je Amijen, njih dvoje su se preselili u Pariz, a njegovi roditelji i dan danas mu ne mogu oprostiti što se oženio sa njom. Jednostavno su tradicionali i hteli su mladu devojku za snaju koja bi im donela unuke. I ona se nedavno oglasila te poručila sledeće o svome suprugu :”Jedina njegova greška je to što je mlađi od mene. Kad čitam o našoj vezi u medijima, čini mi se da čitam tuđu priču. Naša je jako jednostavna, a da nisam odlučila biti s njim, propustila bih celi život”, rekla je ona. 

Preporučeno